Antibiotika a účinnost antikoncepce

Dobrý den.Chtěla bych se zeptat jestli můžou antibiotika Augmentin 625mg ovlivnit účinnost antikoncepce Yosefinne. Děkuji za odpověď ;)

Odpověď odborníka:

Antibiotika snižují účinek antikoncepce méně než se traduje,chcete li mít jistotu po dobu užívání použijte ještě kondom, i když je to až přílišná opatrnost. Příjemný den-

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: