Antibiotika a zpoždění menstruace

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda je možné po tom, co jsem brala přerušovaně 2 měsíce antibiotika a teď mi píchají Retarpen (kvůli vysokým hodnotám ASLO) jestli to má nějaký vliv na zpoždění menstruace (4 dny) nebo za tim může být něco jiného..? S přítelem máme pouze chráněný styk. Děkuji za odpověď Karolína

Odpověď odborníka:

Antibiotika by na délku cyklu neměla mít vliv. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: