Antikoncepce a prujem

Dobrý den, asi v 9h rano jsem si vzala antikoncepcni pipulku a asi po 3 nebo 4h jsem mela prujem. ten den asi 3x po 3h. Chci se zeptat zda je ucinek antikonceptce narusen a nebo jestli muzu byt v klidu. Předem děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Kláro! Popsaná situace může vést k omezené účinnosti antikoncepce a po celou dobu stávajícího cyklu Vám doporučuji používat ještě doplňkovou metodu kontracepce.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: