Antikoncepce a průjem

Dobrý den, měla bych dotaz ohledně antikoncepce a zažívacích problémů. Dnes v deset ráno jsem užila aktivní tabletu antikoncepce Chloe, ale asi o hodinu později jsem měla slabší průjem a poté ještě jednou. Může to být problém, když jsem rovněž to samé ráno měla pohlavní styk? Jsem ve druhém týdnu užívání aktivních tablet a žádnou tabletu z tohoto platíčka jsem si nezapomněla vzít. Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Ano zvracení a průjem mohou snížit účinek antikoncepce příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: