Antikoncepce a průjem

Dobrý den, chtěla bych se lépe informovat o preblematice antikoncepce a průjmu. Již delší dobu trpím zácpou, proto používám různé čaje, acidofila na vyprázdnění. Tohle myslím ovlivnit antikoncepci nemůže. Ale byla jsem poslána na vyšetření střeva a požila jsem Fortrans( večer předem) a antikoncepci beru pravidelně v půl sedmé ráno. V příbalovém letáku psali, že může ovlivnit vstřebávání tablet. A tak jsem se chtěla zeptat, zda-li i přesto, že jsem tabletku užila ráno ( 1. týden užívání) může toto nějak ovlivnit. Mám to brát tak, že jsem tabletku jako by vynechala? Mockrát Vám děkuji za odpověď Jana

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud nebyla průjmová stolice po požití tabletky, (tj.ráno cca do 3 hodin po požití), měla by se tabletka stihnout vstřebat.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: