Antikoncepce a průjem

Dobrý den, půl hodiny po spolknutí HA Lindynette jsem měla jednorázový průjem, ovlivní to účinnost antikoncepce?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, bohužel průjem nebo zvracení může ovlivnit vstřebání přípravku a tím vést ke snížení účinnosti hormonální antikoncepce. V takovém případě je potřeba užít i jiný způsob antikoncepce (kondom).

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: