Antikoncepce a průjem

Dobrý den Chci se zeptat beru antikoncepci v půl 7 ráno a v půl 11 jsem měla průjem. Po dvou dnech jsem měla pohlavní styk. Chci se zeptat jestli nebyl účinek oslaben jestli tedy nemůžu být těhotná? Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, antikoncepce již byla vstřebaná, vše v pořádku.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: