Antikoncepce lindynette a antibiotika

chtěla bych se zeptat ohledně antikoncepce Lindynette20 a antibiotik UNASYN . Ovlivní uživání těchto antibiotik účinost mé antikoncpce ? Musím použít jinou ochranu? jestli ano, na jak dlouho? ... děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Antibiotika zdaleka tak nesnižují účinek antikoncepce jak se traduje,jen některá, například proti TBC tak nemějte obavy. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: