Atb duomax a antikoncepce

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak dlouho ovlivňují ATB Duomax 500 HA Yadine. Vím, že to nikdo neví přesně, ale alespoň přibližně. Jak vysoké je riziko selhání HA. Průjmy ani jiné obtíže jsem při užívání ATB neměla. Děkuji Radka

Odpověď odborníka:

Duomox je penicilinové antibiotikum, které by účinnost antikoncepce ovlivnit nemělo. Ale obecně se u antibiotik doporučuje po dobu jejich užívání a dále až do konce tohoto menstruačního cyklu užívat doplňkovou antikoncepci. Se zahájením dalšího platíčka antikoncepce (po skončení krvácení) již kondom používat nemusíte.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: