Atb klabax a hak diane 35

Dobry den, neviem ci kombinacia roznych znaciek HAK s roznymi antibiotikami dava rozny vysledok v spolahlivosti chranenia proti otehotneniu. ja uzivam diane 35 a 14 dni mam uzivat antibiotika Klabax 500 mg. v mojom pripade, som nadalej plne chranena antikoncepciou? Dakujem za odpoved

Odpověď odborníka:

Dobrý den, účinek antikoncepce nebude snížen.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Štítná žláza v nepohodě? Trpí také vaše srdce, kosti i oči
Artróza versus artritida
Články: Artróza versus artritida
Pacienti s bolestmi kloubů...
Bolesti zad (1. díl) - příčiny
Články: Bolesti zad (1. díl) - příčiny
Kdo by je neznal, vždyť...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: