Euthyrox

Chtela bych se zeptat, jiz nekolik let beru euthyrox 50 pulku tabl. Od zacatku roku jsem brala pantoprazol mylan na prekyseleni zaludku vzdy po pul hodine po podani euthyroxu. A bohuzel my je porad dost zle....horkost v celym tele....obcas buseni srdce unava i kdyz jiz asi mesic prasky na zaludek neberu....muze to byt k euthyroxu....?cetla jsem nyni ze se tyto prasky musi brat oddelene minimalne 2 hodiny...

Odpověď odborníka:

Je potřeba dodržet odstup mezi léky.
Navštivte Vašeho endokrinologa, aby Vám zkontroloval hladiny hormonů štítné žlázy.

MUDr. Eva Hnatyšanová
MUDr. Eva Hnatyšanová

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Ordinace Praktického lékaře, Praha 1

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: