Hpv a streptokok

Dobrý den,nedávno mi byl zjištěn HPV virus a streptokok v pochvě. Začala jsem se léčit. Je něco z toho nebezpečné pro manžela?Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pravěpodobně není, přesto bych ale doporučoval až do vyléčení užívat bariérvou antikoncepci (kondom). Hezký den.

Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: