Hpv a porod

Dobry den chcem sa opytat ak sa dieta pri narodeni nakazi virusom HPV ake to moze mat nasledky a je to nebezpecne?

Odpověď odborníka:

dobrý den, pokud nemáte aktivní výsev kondylomat, která jsou porodní překážkou, dítě má od Vás protilátky a infekce mu neublíží.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: