Medrol

Dobry den, pred 3-mi tydny jsem vysadila medol (davky az 40 mg), uz behem 4 mg jsem zacala tloustnout, v soucasne dobe 1 kg/tyden. V soucasne dobe me boli i klouby a svedi prakticky cele telo. Lecim se UC. (dnes beru jen Imuran a Asacol) Je to vse normalni? S vysazenim medrolu jsem ocekavala i postupne snizeni vahy. Dekuji za odpoved.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud jste si vysadila dávky Medrolu sama, rozhodně vám to nemohu schválit, spíše ohrožujete svoje zdraví, Medrol se vysazuje velmi velmi postupně a vždy pod dohledem lékaře. Pokud to bylo pod dohledem lékaře, jistě s vámi probral fakt, že hubnout nebudete rychle, spíše pomaleji a rozhodně ne bez zařazení pohybové aktivity a změny složení stravy. Zkonzultujte proto vše raději ještě jednou se svým ošetřujícím lékařem /předp.gastroenterolog/, doufám jen, že jste si neublížila. Jen dodám, že bolesti kloubů a svědění těla mohou být důsledkem právě ev. náhlého vysazení Medrolu, proto informujte vašeho ošetřujícího lékaře. Měl by znát vaši aktuální situaci. Pokud Medrol nechcete užívat kvuli hmotnosti, určitě se najde optimální řešení, které ale musíte hledat s lékařem ve spolupráci. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: