Medrol - nežádoucí účinky

Dobrý den, koncem února jsem prodělala iridocyklitidu a od té doby mám nasazen medrol. Mám fialové nohy, přibírám a mám velké otoky v obličeji. Od minulého týdne beru už jen 8mg denně, zmiznou tyto otoky? Kdy začnou mizet, až po úplném vysazení, nebo i při menších dávkách? Děkuji..

Odpověď odborníka:

Dobrý den, určitě zmizí,ale nezaručím vám kdy, je to individuální - většině lidí se velmi zmírní už při nižších dávkách. Hezký den.

MUDr. Jana Leskovská
MUDr. Jana Leskovská

Specializace: Radiodiagnostika
Pracoviště: Rentgenoložka

 
Líbí se vám odpověď?
-14 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
Poděkování | Od: Lenka | 9.4.2012 20:57
Děkuji za odpověď, hezký
zbytek večera.
reagovat
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Možnosti biologické léčby u roztroušené sklerózy
Články: Možnosti biologické léčby u roztroušené sklerózy
Roztroušená skleróza patří...
Hlen ve stolici: 6 nejčastějších příčin
Články: Hlen ve stolici: 6 nejčastějších příčin
Hlen je přirozenou a velmi...
Tříselná kýla: neriskujte zdraví svých varlat!
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Máte vysoký cholesterol? Nová léčba je na obzoru!
Články: Máte vysoký cholesterol? Nová léčba je na obzoru!
Pro léčbu vysoké hladiny...
Kvasinková infekce pochvy
Články: Kvasinková infekce pochvy
Kvasinková infekce pochvy...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: