Otěhotnění po vysazení menstruace

Chtěla bych se zeptat, zda je možné být těhotná a mít negativní těhotenský test. Před pěti týdny jsem vysadila po deseti letech antikoncepci (Luisea) a od té doby mám s partnerem nechráněný sex. Hned po vysazení se dostavila menstruace, ale od té doby ještě ne. Kdy je vhodné dojít na kontrolu k lékaři? Už více než 14 dní mě pobolívá břicho a chodím častěji na malou. Moc děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Denisko, pokud od poslední menstruace "meškáte" 28 dní a více, bylo by vhodné navštívit Vašeho gynekologa i přesto, že máte negativní těhotenský test. Hezký večer.

MUDr. Markéta Pražáková, Ph.D.
MUDr. Markéta Pražáková, Ph.D.

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka, Kralupy nad Vltavou

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: