Streptokok c

Dobrý den, v průběhu měsíce me byl dvakrát zjištěn streptokok C +++, nemám žádné problémy. Je nutné toto onemocnění přelecit ATB (Ospen)? Pokud ano, mužu pri užívání ATB spotrovat? (Cyklistika, tenis) děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, doporučuji antibiotika a klidový režim. Pokud se problém podcení, může se stát nosičství Streptokoka chronické. Poté se někdy přistupuje k vytržení mandlí. Doporučuji klidový režim.

MUDr. Vladimíra Cejnarová
MUDr. Vladimíra Cejnarová

Specializace: Praktické lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: