Streptokok pneumonia

Dobrý den, ráda bych se poradila. Mám holčičku, 2 roky, kvůli přetrvávající (déle než 2 týdny) rýmě a večerním zvýšeným teplotám (trvaly od 19-21,00 hod., pak samy klesly, max. 37,2) jí byl dělán výtěr z nosu. Vyšel masivně Streptokok pneumonia. Mezitím jí byl naslepo na 3 dny nasazen Pamycon, po němž rýma ustoupila a teploty již 2 dny nejsou. Přesto paní doktorka doporučuje přeléčit Amoksiklavem po 8 hod. Měli jsme jet přístí týden k moři, paní doktorka říká, že můžeme, že Amoksiklav nevadí a navíc ho akorát dobere. Ráda bych se zeptala na Váš názor. Dcerka je naočkována Prevenarem. Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, postup vaší lékařky je zcela korektní, není tedy důvod k obavám. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: