Tromboza

  • Dotaz od: PavlaTerezie
  • Publikováno: 27.6.2010
  • uLékaře.cz

Po déletrvající noční křeči v celé noze (od stehna až po nárt) jsem navštívila před dvěma dny praktického lékaře. Mám křečové žíly (rodové), noha je již několik měsíců teplejší než druhá a na nártu mám několik fialových flíčků (na žílách). Po kontrole krve (kdy byl stav minerálů v normě) mi lékař předepsal jen dextralex (a hořčík). Na odborné vyšetření mě objednali až na konec srpna 2010. Nehrozí riziko trombozy? (Bratrance odvezli tento týden s trombozou do nemocnice). Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud trpíte křečovými žilami, tak je u Vás riziko vzniku trombózy samozřejmě vyšší. Trombózu poznáte podle bolesti nohy, otoku. V případě obtíží tedy vyhledejte lékaře. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: