Tromboza

Dobry den, chtela bych se zeptat jak moc je vysoké riziko trombozy s HA. Je mi skoro 18 let a bude to rok co beru antikoncepci. Nedavno me zacalo bolet v pravém lytku a bolest se jakoby stěhovala. V ten den sem byla i na procházce ale nejsem si jista jestli by sem si treba lytkovy sval při prochazce natáhla. Doufam tedy ze to neni zánět žil.

Odpověď odborníka:

Vypadá to skutečně spíše na natažený sval,ale pro jistotu by vás měl zkontrolovat praktický lékař a můžete si nechat na genetice udělat testy na Leydenskou mutaci,zda je u vás vyšší risiko trombózy. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Ženy v ohrožení aneb Bezbolestný infarkt
Články: Ženy v ohrožení aneb Bezbolestný infarkt
Nejnovější výzkumy odhalily...
Nesnesete lepek? Jezte quinou!
Články: Nesnesete lepek? Jezte quinou!
Pokud netušíte, co je to...
Gynekologické vyšetření
Články: Gynekologické vyšetření
Gynekologické vyšetření je...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Inkontinence
Články: Inkontinence
Močová inkontinence je...
Aneuryzma aorty – tichý zabiják v lidském těle
Články: Aneuryzma aorty – tichý zabiják v lidském těle
Slovo aneuryzma jste mohli...
Cukrovka může zapříčinit oční komplikace
Články: Cukrovka může zapříčinit oční komplikace
Pokud trpíte cukrovkou...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: