Vysazení antikocepce foxinette

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli vysazení antikocepce foxinette způsobuje zpoždění menstruace?? Brala jsem ji asi rok. Děkuju moc za odpověď.

Odpověď odborníka:

Může se to přihodit, pokud by menses nepřišla více než 14 dní po termínu udělejte si pro jistotu gravitest a v případě jeho negativity navštivte gynekologii k úpravě cyklu. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: