Vysazení antikoncepce

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Vysadila jsem antikoncepci Lindynette20. první měsíc se menstruace normálně dostavila, následující měsíc však ne, tak mi lékař píchl vyvolávací injekci. Na upravení cyklu mi předepsal orgametril, vzhledem k tomu, že nechci do sebe cpát chemii, chtěla bych se zeptat, zda bych na úpravu cyklu mohla používat Gynex nebo Femigard, které jsou na přírodní bázi. těhotenství neplánuji, chci se jen vrátit po zdravotní stránce do doby před užíváním hormonální antikoncepce. Myslíte, že by mi na úpravu cyklu tyto přípravky pomohly? A mám to konzultovat s lékařem? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Bohužel hormonální poruchu odstraníte jen hormonální léčbou,postup vašeho lékaře je správný. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Pivem proti osteoporóze
Články: Pivem proti osteoporóze
Známe ho všichni a téměř...
Nespecifické střevní záněty: co jíst a čemu se vyhnout
Mononukleóza
Články: Mononukleóza
Mononukleóza je infekční...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Jaký vliv má alkohol na krevní cukr? Odpovídá MUDr. Jana Urbanová
Histologie
Články: Histologie
K čemu slouží histologické...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x