Vysazeni antikoncepce

dobrý den, je mi 26 let a antikoncepci jsem brala od mých 16ti. V červnu jsem ji vysadila. Prvni měsíc jsem měla strasne citlivou pokožkou, vsechno me svědilo a lechtalo a měla nafouknuté břicho. Po cca 2 měsících tyto příznaky zmizely. Menstruaci jsem ale jeste dodnes nedostala. Tyden mě ale už hodne bolí bradavky, boli mě hlava, mam křeče v břiše a pichá mě v zádech. Su tyto příznaky po vysazení antikoncepce normalni? Znamenají moje příznaky v posledním tydnu příchod menstruace? dekuji

Odpověď odborníka:

Není normální aby menses nepřišla od června kdy jste vysadila dodnes, v první řadě by bylo vhodné provést gravitest a bude li negativní je potřeba vyšetření gynekologem, případně stanovení hormonálních hladin a odstranit příčinu toho, že menses se nedostavuje, může se jednat o hormonální poruchu. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: