Vysazení antikoncepce a změna v příchodu menses

Vysadila jsem HA kvuli vedlejsim ucinkum ..posledni prasek jsem si z platicka nevzala bude to mit nejake spozdeni nez kdybych si ten posledni vzala? Dekuji za odpoved

Odpověď odborníka:

Karolíno, jak jsem již psala, rozdíl by měla být nepatrný, nebo žádný. Pěkný den ! S pozdravem, Jiříčková.

MUDr. Kristýna Jiříčková
MUDr. Kristýna Jiříčková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Monse spol, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: