Zlaty stafylokok

Dobry den, chcela by som Vas poprosit o radu. Zistili mi pri vytere z nosa a hrdla pritomnost zlateho stafylokoka. Ziadne priznaky choroby ani nikaje problemy zatial nemam, takze nie som nijako liecena. Chcela by som otehotniet a preto by som chcela vediet, ci to nemoze nejako ohrozit plod. Mame uz jedno dietatko, ktore sa narodilo s vrodenymi chybami, takze by som nechcela uz nic zanedbat. Dakujem za odpoved

Odpověď odborníka:

Staphylococcus aureus (zlatý stafylokok) je běžným komenzálem na pokožce a sliznicích přibližně u třetiny lidské populace, takže si nedělejte obavy. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: