Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Hiv negativni vysledek

Gynekologie petra 12.3.2015

Dobrý den, 15.1. Proběhlo mezi mnou a klukem jen takové hraní. Ja panna tak ze pohlavní styk jsem jeste nemela. Orální sex ja mu nedělala,jen on me. Bohužel mi byla zjistena kapavka. 24.2. Mi byli udělaný testy na hiv,syfilis,chlamydie,mykoplazmata,ureoplazmata,zloutenku. Vše bylo negativní.dokonce jsem si nechala udělat i test z prstu,abych výsledek vedela hned toho 24.2. Taky negativní. Chci se zeptat jestli je velká šance na to,ze testy mají falešný negativní výsledek. Ja všude čtu ze az po třech měsících je to jiste..jsem jen nervozni jinak příznaky žádné nemam. Dekuji

Odpovídá lékař:

MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie, Porodnictví Pracoviště: GYNBUS s.r.o.

Spolehlivě negativní je test po 3 měsících od rizikového styku.
Příjemný den...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Můžu mít AIDS, když jsem HIV negativní?
Dobrý den. Este mám dotaz. Byl jsem testován na HIV1...
Test na HIV
Dobrý den, obracím se na Vás s dotazem ohledně rychlotestu...
HIV
Pokud došlo k testování z krve na HIV téměř čtyři měsíce...
Testování HIV
Hezky den , chtel bych se zeptat, 6 tydnu od rizika...
Testy na HIV - spolehlivost
Dobrý den ,byl jsem na testech na HIV , 12 týdnů a...
HIV a testování
Dobrý den, Porad mě trápî jedna věc. Dne 11.11.2018...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

HIV nákaza


HIV nákaza


HIV nákaza

Dobry den, porad mam obrovsky strach, 14 cervna jsem mel pohlavni styk do 48...

HIV nákaza po úpravě nehtů


HIV nebo angína ?


HIV nebo něco jiné ?


HIV nebo něco jiné ??


HIV nebo něco...


HIV nebo něco...


HIV nebo něco...

Dobrý den, muze to mit neco spolecneho s nejakou nemoci nebo to vypada jako...

HIV pozitivita nebo angína?


HIV primoinfekce


HIV primoinfekce


HIV priznaky


HIV prosim o pomoc

Dobrý den, moc me to mrzi zase na me jde uzkost a panika vzdycky kdyz na to...

Hiv přenos


HIV přenos

Dobry den, Pred 2 tydny jsem s jednou slecnou mel rizikovy sex. Slecna se...

HIV přenos


HIV přenos


HIV přenos
