Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

HIV pozitivita nebo angína?

Infekce Jana 11.11.2009

Dobrý den,
nevím kam se se svým dotazem obrátit, proto se obracím na Vás. Problém je v tom, že jsem si přečetla příznaky HIV, které se mají objevit po několika týdnech od možné nákazy, a bohužel se dosti shodují s angínou. Já měla angínu minulý týden. na ORL se mi pan doktor podíval do krku a řekl, že jde o angínu a předepsal mi na ni antibiotika (zabraly po asi 2 dnech užívání). Jenže to doprovázelo přesně to, co je popisováno v článcích o příznacích HIV pozitivity, tedy zvětšené mízní uzliny na krku, bolest na madlích, horečky, krátkodobá nechuť k jídlu a průjmy (myslela jsem, že je způsobena antibiotiky),únava... Nyní jsem v rekonvalescenční době, a bohužel jsem chytla ještě virozu, tedy teploty pohybující se v rozmezí 37,0 - 37,2, únava, bolest hlavy, rýma, kašel....
Pohlavní styk s člověkem, u kterého si nejsem úplně jistá, jsem měla asi tak před 6-7 týdny od doby, kdy jsem dostala angínu.
Moje otázka je tedy, jestli se může jednat o příznaky HIV, i když lékař stanovil angínu? Dále pak, kde by se daly udělat testy, které by byly za pár hodin hotové a kolik by to případně stálo?

Děkuji mockrát za odpověď.
Jana

avatar-placeholder
Odpovídá lékař:

Dobrý den, Jano!
Příznaky nakažení HIV jsou nespecifické, to znamená, že se podobají m,noh...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

HIV nebo angína ?
Dobrý den, měl jsem těsně před začátkem nového roku...
Angina
Dobrý den,jsem v 6tt a včera mi byla diagnostkovana...
HIV
Dobrý večer, chtěla jsem se zeptat když, muž vystřídá...
Angína
Dobrý den,dcera 9 let..od září opakovaně anginy 4x...
HIV
Dobrý den jsem gay po 41dnech se od vzájemného honění...
HIV
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli se mohou objevit...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

HIV nákaza


HIV nákaza

Dobry den, porad mam obrovsky strach, 14 cervna jsem mel pohlavni styk do 48...

HIV nákaza po úpravě nehtů


HIV nebo angína ?


HIV nebo něco jiné ?


HIV nebo něco jiné ??


HIV nebo něco...


HIV nebo něco...


HIV nebo něco...

Dobrý den, muze to mit neco spolecneho s nejakou nemoci nebo to vypada jako...

Hiv negativni vysledek


HIV primoinfekce


HIV primoinfekce


HIV priznaky


HIV prosim o pomoc

Dobrý den, moc me to mrzi zase na me jde uzkost a panika vzdycky kdyz na to...

Hiv přenos


HIV přenos

Dobry den, Pred 2 tydny jsem s jednou slecnou mel rizikovy sex. Slecna se...

HIV přenos


HIV přenos


HIV přenos


Hiv přenos
