Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

HIV nebo něco...

Pavel . 26.3.2015

Dobrý den, je to tři týdny po rizikovém orálním sexu, kde jsem byl aktivní já - asi tak 2 minuty + sexu s kondomem asi tak 5 minut, mám již 5 dní průjem, ne takový, že bych seděl neustále na záchodě, ale když jdu na záchod mám ho, do toho mě po jídle bolí břicho. Může to být nějaký příznak, nic jiného mi není.

Odpovídá:

MUDr. Jan Sládeček


Příznaky které popisujete k obrazu HIV infekce nepatří, navštivte praktického lékaře. Příjemný den

Související dotazy

HIV
Dobrý deň, dal som si spraviť vyšetrenie HIV a ostatných...
HIV
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli se mohou objevit...
HIV
Dobrý den,před 2.tydny se mi udělaly červené fleky...
HIV?
Dobry den, mohou ty trvajici obtize ( neustale extremni...
HIV?
Chtěl bych se vás zeptat , měl jsem nechráněný styk.Na...
HIV
Dobry den, tyden po rizikovem nechranenem sexu (I oralnimu)...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Hiv insti test


HIV insti test


Hiv mimo telo


HIV nákaza

Dobry den, porad mam obrovsky strach, 14 cervna jsem mel pohlavni styk do 48...

HIV nákaza


HIV nákaza


HIV nákaza po úpravě nehtů


HIV nebo angína ?


HIV nebo něco jiné ?


HIV nebo něco jiné ??


HIV nebo něco...


HIV nebo něco...

Dobrý den, muze to mit neco spolecneho s nejakou nemoci nebo to vypada jako...

Hiv negativni vysledek


HIV pozitivita nebo angína?


HIV primoinfekce


HIV primoinfekce


HIV priznaky


HIV prosim o pomoc

Dobrý den, moc me to mrzi zase na me jde uzkost a panika vzdycky kdyz na to...

Hiv přenos


HIV přenos

Dobry den, Pred 2 tydny jsem s jednou slecnou mel rizikovy sex. Slecna se...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Zanet nebo kapavka?

Dobry den pani doktorko.Pred par tydny jsem mel nechraneny oralni sex. Druhy...

Tmavý výtok po pohlavním styku

Dobrý den, mám dotaz. Před 3 dny jsem měla pohlavní styk, od té doby vytéká...

Nateklá tvář

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, před dvěma dny, mě začala bolet dáseň, myslela...

Příštítná tělíska – jak fungují a proč se bez nich neobejdeme

Příštítná tělíska mají podobu drobných zlatavých zrníček. Jsou „schovaná“ za...

Bolest ucha

Dobrý den je mi 14 a jsem chlapec mám takový problém dnes v noci mně bolelo...

Bolesti bradavek, bilý výtok

Dobrý den. Už je to asi čtvrtý den, co mě začali bolet hrozně bradavky. ale...

Délka působení antibiotik na HA

Dobrý den, zajímalo by mě, jak dlouho po doužívání antibiotik bude znovu plně...

Velká jizva

dobrý den, zhruba před rokem o prázdninách jsem byla vyrezat znaménko na krku,...

Svědění, bílé hrudky v pochvě


Můžeme zdědit infarkt?

Prodělal váš rodič, sourozenec nebo někdo z prarodičů infarkt či mozkovou mrtvici?...

Klíšťová encefalitida může ohrozit také vaše čtyřnohé miláčky

Onemocnění klíšťovou encefalitidou bylo u psů poprvé popsáno zhruba před třiceti...

Píchání u srdce

Je mi 22 asi předevčírem mě začalo píchat u srdce pichaní přetrvává do dodnes....

Zánět spojivek


Brneni prstu obou koncetin

dobry den, asi pred mesicem me zacali brnet prsty (prstenicek a malicek) na...

Pupeny na těle

Dobrý den,chtěla bych se zeptat co nejspíš způsobuje tyto příznaky. Nevím zda...

Asentra a vyšší nitrooční tlak


Vyrážka v rozkroku

Dobrý den prosím vás o radu nám v rozkroku tuto vyrážku nemohu už 5 dnů zbavit.nutno...

Necitlivost v prstu končetiny

Dobrý den,včera jsem v práci nesla tác plný skleniček,talířů apod. a celá zátěž...

Bolest pod žebry


Bolesti kloubu

Cca před týdnem mě začal bolet palec u levé nohy, nejsem si vědoma, že bych...

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×