Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Hodnoty TSH

Endokrinologie Malina . 7.10.2010 redakce uLékaře

Hezký den paní, pane, léčím se asi 4 roky se sníženou funckí štítné žlázy. Jelikož mě provázela v poslední době veliká únava, pocení, bolest nohou, nespavost,malátnost a dýchací problémy, odebrala mi paní doktorka na obvodě krev. Hodnoty: TSH 5,273 Thyroxin volný 12,83 CLRK MDRDzk ml/s/1.73m2 1,33 HDL cholesterol 1,15 Cholesterol 6,9 LDL cholesterol vyp. 4,46 Triacylglycerol 2,83 CO TO PROSÍM ZNAMENÁ?děkuji moc za odpověď.necítím s v poslední době dobře.

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

TSH zvýšen, tyroxin v normě, cholesterol i triglyceridy zvýšené. Všechny tyto uvedené výsledky odpovídají diagnose hypotyreosy, tzn. snížené funkce štítné žlázy, což odpovídá i vašim subjektivním obtížím. Po nasazení adekvátní léčby / substituce chybějících hormonů/ se váš stav zcela jistě zlepší.

Související dotazy

Hodnota TSH
Dobrý den, před 3 roky jsem byla vyšetřena na MR mozku,...
TSH
Dobrý den po operaci tte 14.11.2016 TSH 24.2. 15,79...
TSH
Dobrý den byla jsem na vyšetření krve měla sem TSH...
Štítná žláza - laboratorní hodnoty
Dobry den, Prosim o info ohledne hodnot št. žlazy...
Hodnoty TSH, anémie
Dobrý den, po preventivních odběrech krve se mi rozjel...
Som v 12 týždni tehotenstva, zistili mi TSH 0,035 mIU, S-antiTPO 0,67
Dobrý deň,som v 12 týždni tehotenstva, zistili mi TSH...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Hodnoty štítné žlázy v těhotenství

Dobrý den, v 5/6 týdnu těhotenství jsem byla na odběrech štítné žlázy,beru preventivně...

Hodnoty štítné žlázy v těhotenství

Dobrý den,v 5 týdnu těhotenství hodnota 2,2 Ths,preventivně beru letrox 50,nebyla...

Hodnoty štítné žlázy v těhotenství

Dobrý den, jsem ve 12 týdnu těhotenství, funkce mojí štítné žlázy není optimální,...

Hodnoty tepu

Dobry den chcel by som sa spytat aky je puls pri zaspavani a pri zatazi mam...

Hodnoty testů

Dobrý den, pan gynekolog mi dělal velké krevní testy z důvodu, že dlouho nemůžeme...

Hodnoty Thc

Dobrý den ,chci se zeptat jsem 4 měsice po porodu a oběvily se mi ty to problémy...

Hodnoty Thyroglobulinu TU v krvi

Dobrý den. Mám dotaz na hodnoty po celkovém odstranění štítné žlázy pro pap....

Hodnoty tlaku a pulzu

Dobrý den chci se zeptat jaký je normální hodnota pulsu ,kolik tepů je normální...

Hodnoty tlaku a tepu při sportu

Dobrý den, mám dotaz ohledně tlaku. Klidové hodnoty od 130 do 140 systolický...

Hodnoty tlaku po probuzení

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jaké jsou normální hodnoty tlaku hned po probuzení. Děkuji...

Hodnoty TSH

Dobrý den, léčím se se štítnou žlázou již 13let (je mi 28let). Byl mi diagnostikován...

Hodnoty TSH

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, byly mi naměřeny hodnoty TSH 15,3 (0,7-4,2)...

Hodnoty TSH

Dobrý den, dnes jsem si byla pro žádanku na endokrinologii, prý mám zvýšené...

Hodnoty TSH

Dobrý den, moje hodnoty před 1/4 rokem TSH 5,797 a T4 - 14 , dostala jsem Euthyrox112,...

Hodnoty TSH

dobrý den mam otazečku na tsh hormon beru uz vic jako pul roku leky na to a...

Hodnoty TSH v těhotenství

Dobrý den , paní doktorko , chtěla bych se zeptat na optimální hodnoty TSH...

Hodnoty TSH a fT4

Dobrý den paní doktorko, prosím Vás o radu. V polovině září mi byla odebrána...

Hodnoty TSH a fT4 na začátku těhotenství

Dobrý den, prosím o Váš názor na hodnoty, které mi byly naměřeny na počátku...

Hodnoty TSH a fT4 v těhotenství

Dobrý den, při rozboru krve v 9.tt. mi byly zjištěny hodnoty TSH 5,62 a fT4...

Hodnoty tsh a cholesterolu

Dobrý den,před nedávnem jsem byla na odběru krve a na ultrazvuku se štítnou...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

MUDr. Tomáš Topič

Praktický lékař gynekolog

Současné užívání léků Stopex a Ibalgin

Dobry večer. Chtěl bych se zeptat, zda mohu kombinovat ibalgin a stopex... tedy...

Potřebujete zklidnit nosní sliznici? Vsaďte na šetrnost!

Uvolnit ucpaný nos při rýmě bývá to nejdůležitější. Skupina tzv. šetrných dekongestiv,...

Nebojte se vysazení antikoncepce

Budu mít problém otěhotnět? Jak dlouho mám po vysazení antikoncepce vlastně...

Akutní zánět vedlejších nosních dutin

Dobrý den, měl bych dotaz ohledně nachlazení, je mi 20 let a již třetím rokem...

MUDr. Zuzana Mazurová

Zubní ordinace, ortodoncie

Výtok z penisu

Dobrý den, je mi 17 let, ještě jsem neměl sex a mám výtok z penisu. Objevuje...

Problémy se sexem

Dobrý den, prosím Vás o pomoc, sama si nevím rady. Je mi 16 let a s mým přítelem...

Ureaplasma urealyticum

Dobrý den, chtěla bych Vás poprosit o radu, jsem ve 23.týdnu těhotenství a...

Červené žilky ve tvářích

Dobrý den,mám pětiletou dceru a už několik let má v obličeji,na tvářích červené...

Zánět hltanu nebo nádor?

Přeji Dobrý den. Jak jsem Vám psal minule potiže s pocitem ciziho tělesa v krku...

Vypadávání vlasů, plešaté kolečko 5cm

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, přítelovi na hlavě vypadaly vlasy ve tvaru...

Bolesti pod lopatkami

dobrý den mám kulate záda a ted mě bolí strašně pod obouma lopatkama i kolem...

Jíte houby? Tyhle raději vynechte!

Jedním z typicky českých drogových návyků je kromě pervitinu také pojídání lysohlávek....

Alergie v anamnéze je spojena se sníženým rizikem karcinomu slinivky břišní

Z výsledků studie publikované v listopadovém čísle odborného časopisu International...

Vyrážka

Dobrý den, mám svědivou vyrážku, nejprve na bradě,a ted po celém těle ,červené...

Bolesti a nateklá dáseň kolem osmičky

Dobrý den, již několik let mám problém s natýkáním dásně v oblasti spodních...

Štítná žláza

Dobrý den,chtěla bych se zeptat.Již několik let beru na zvětšenou štítnou žlázu...

Pocení nohou, vnitřní chvění, záškuby

Dobrý den, mám na Vás dotaz. Začaly se mi potit nohy, zvláště teď v zimě je...

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×