Antikoncepce a penicilin

Chtela bych se zeptat. Mesic beru antikoncepci Ayreen. V tydenni pauze jsem zrovna dostala anginu, na leceni Vpenicilin. Po ukonceni menstruace jsem se vyspala se svym pritelem, neudelal se do me. Je nejaka moznost, ze otehotnim. Predem velice dekuji za vasi odpoved. Hezky den.

Odpověď odborníka:

Antikoncepci ovlivňuje penicilin, po dobrání se chraňte cca 14dní.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: