Aslo

Dobrý den, syn 9let,v březnu prodělal chřipku s vysokými horečkami. Výtěr z krku neg.,po 5ti dnech nasazena ATB. CCa po měsíci začal být unavený,v červnu se již po třetí vrátily teploty cca 38C,které trvají vždy 1-2 dny. DL provedla krevní testy,vše neg. jen ASLO 820. Píchla Pendepon a B12. Dnes,týden po aplikaci Pendeponu opět teplota. Dotaz: je možné,že teploty souvisí stále s (možným) prodělaným streptokokovým onemocněním - a vysokým ASLO a že Pendepon ještě "zabere"? Je možné,že by 1 dávka nestačila? Nebo to spolu vůbec nesouvisí?? Děkuji za odpověď a zdravím

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Dádo! Podle stručného popisu nemohu potvrdit ani vyvrátit, že popsané obtíže spolu souvisí. Osobně bych tipoval, že souvisí. Doporučil bych úpravu životosprávy, pomůže vám lékař celostní (holistické) medicíny.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: