Aslo

Dobrý den pane doktore, Mám teď takový dotaz. Asi před měsícem jsem byla na krevním vyšetření a tam mi udělali i vyšetření ASLO, to bylo zvýšené kolem 610 tu dobu jsem měla "chycené" HCD. Dostala jsem antibiotika OSPEN. Z těch sem se tedy osypala, ale i tak jsem je dobrala. Teď se cítím zdravá, mám sice střevní obtíže, ale je jaro a to mám takhle na začátku normálně. Teď jsem byla na kontrolním vyšetření ASLO a vyšlo mi ještě vyšší 673. Paní doktorka mě objednala až na 22.4. Chtěla bych se zeptat, jaký by to mohlo mít důvod, zda-li je streptokok přítomen v krvi. Až na ty střevní obtíže se cítím zdravá. Také by mě zajímalo jaký bude další postup. Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, podání ATB by mělo proběhnout na základě prokázané bakteriální infekce.Vysoká hladina ASLO toto ještě nemusí prokazovat, dvě změřené hladiny se lišily minimálně.Nevím proč jste byla na krevním vyšetření,ale jestliže se cítíte dobře, k lékaři bych nechodil.

MUDr. Jindřich Lahovský
MUDr. Jindřich Lahovský

Specializace: Alergologie a klinická imunologie
Pracoviště: Ordinace pro alergologii a lékařskou imunologii, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: