Biseptol 480 x lindynette 20

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli antibiotika Biseptol 480 mohou ovlivnit účinnost antikoncepce Lindynette 20 (v příbalovém letáku Biseptolu se o snížení vlivu na HA nezmiňují) Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nemějte obavy, Biseptol nesníží účinek antikoncepce.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: