Biseptol a ha

Dobrý den,je mi 19 a beru antikoncepci Bonadea. Před týdnem a půl jsem dostala zánět močového měchýře a byl mi předepsán Cotrimoxazol. A dnes to vypadá,jako by mi začla menstruace. Ovšem do dobrání platíčka HA mi chybí ještě tak dva týdny. Je někde nějaký problém?

Odpověď odborníka:

Cotrimoxazol by na cyklus neměl mít vliv pokračujte v užívání může se to při antikoncepci přihodit pokud by se situace opakovala byla by na místě úvaha o změně praparátu. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Alergie chrání před rakovinou
Články: Alergie chrání před rakovinou
Málokdo by na alergii našel...
Ohrožené poprsí
Články: Ohrožené poprsí
V České republice se ročně...
Může mobil způsobit rakovinu mozku? Odborníci pochybují
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: