Biseptol a ha minerva

Dobrý den. Dneska to znamená v úterý jsem začala brát Biseptol 480 a v pátek končím s HA s Minervou a nasazuji ji za 7 dní. Je potřeba po sedmi dnech nebo po skončení menstruace kondom? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, kondom není potřeba. Biseptol nesníží antikoncepční účinek.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Vaječníky
Články: Vaječníky
Vaječníky jsou důležité...
Sestavte si správný jídelníček – napoví vám potravinová pyramida
Játra v ohrožení: jak poznat problém
Články: Játra v ohrožení: jak poznat problém
Játra jsou životně důležitý...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Pozor na zvětšené lymfatické uzliny – mohou značit zánět i rakovinu
Sex v těhotenství – co když žena nechce?
Články: Sex v těhotenství – co když žena nechce?
Obecně lze říci, že sexu v...
Desatero pro unavené oči
Články: Desatero pro unavené oči
Dnešní doba, kdy občas jen...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: