Biseptol a antikoncepcia

Dobrý deň, chcela by som sa spýtať či Biseptol nejak ovplyvňuje účinok hormonálnej antikoncepcie Chloe. Beriem ho na zápal močových ciest a po 2 dňoch mi problémy prešli. Ako dlho je potrebné Biseptol brať?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, dle informace výrobce se bere 7-10 dní, vodítkem by mělo být vymizení příznaků. Po vymizení příznků je třeba v léčbě ještě asi tři dny pokračovat.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: