Hpv vir ?

Dobrý den, cca před 3roky se u mě objevily genitální bradavice, které se podařilo docela rychle vyléčit. Bohužel poté mně cca 2 roky nevycházely dobře výsledky cytologie a moje lékařka se rozhodla pro curr.prob.hrdla děložního metodou LEEP. Pořád nevím, co je příčinou špatné cytologie. Je jasné, že jsem se infikovala HPV virem nebo může být příčina jiná? Mám nového přítele, se kterým bych ráda zahájila sexuální život, ale bojím se, abych ho nějak nenakazila. Můžu ho nějak nakazit nebo je po operaci již všechno v pořádku? Předem děkuji za odpověď G.

Odpověď odborníka:

S HPV virozou se za život setká 80 procent populace,vyčkejte výsledku histologie-bude se asi spíše jednat o LEEP konizaci než o kyretáž a bude li tento výsledek v pořádku buďte bez obav. Příjemný den.

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x