Hpv vir a evelor

Dobrý den, gynekolog mi po telefonu sdělil, že mám HPV viry a doporučil mi po dobu 3 měsíců užívat Evelor, pak udělá opět testy a rozhodne se, co dál. Ještě doplním, že v říjnu jsem porodila druhého syna a měla jsem streptokoka (ten mi neléčili, prý je to zbytečné, protože se objeví znovu). Je postup doktora správný? Nějak se mi to celé nezdá. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Streptokok se skutečně může znovu objevit, co se týče Everolu není to lék,ale potravinový doplněk o kterém výrobce uvádí ochranu před zhoubným bujením buněk potlačením vzniku karcinogenů. Má pozitivní účinek jako prevence před poškozením chemoterapii. Má tlumivý vliv na dělení nádorových buněk. Protože to není lék,nemusel projít testy ústavu pro kontrolu léčiv a pochybuji,že by HPV virus dokázal odstranit,rozhodně neuškodí,ale zda pomůže tím si nejsem jistý. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x