Hpv virus

již tři roky mám nálezy na cytologii - HPV. všude se píše, že mladé tělo se s virem vyrovná samo, zajímalo by mě zda se vyrovná i tělo s oslabenou imunitou - když mám zvýšenou hladinu lymfocytů, které jsou základem imunitního systému nebo zvýšení lymfocytů může být důsledkem přítomnosti viru HPV. A aby se moje tělo vyrovnalo s tímto virem i s oslabenou imunitou jestli si mám koupit na posílení imunity WOBENZYM nebo jiné podobné preparáty. A další dotaz zda má přítomnost viru vliv na ztížené otěhotnění!!!!!!!Budu mít problémy s otěhotněním????? děkuji.

Odpověď odborníka:

Zvýšení lymfocytů bývá následek virové infekce, není to známka oslabené imunity. Poéraďte se se svým gynekologem, jestli by i při vašem nálezu nebylo vhodné očkování proti HPV. Wobenzym na posílení imunity je vhodný, ale nečekejte od něj zázraky. Problémy s otěhotněním v souvislosti s HPV infekcí by neměly být.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x