Plastika acl

Dobrý den, před 4-mi měsíci jsem si při fotbale přetrhla ACL a i po rehabilitacích pociťuji nestabilitu, tak se chci zeptat zda je pro mě vhodná plastika i když mi je 17 let. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Plastiku předního zkříženého vazu je možno provést i nyní, nicméně většinou se vyčkává až do praktického ukončení růstu a případnou evidentní nestabilitu možno suplovat vhodnou polotuhou ortézou. Jinak podle klinického vyšetření ortopeda.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: