Plastika bubinkt

Mam dotaz 1rijna 2014 jsem byla na operaci plastika usniho bubinku zakrok po tydnu vypadal dobre za 14dalsi kontrola ale uz nebyla dobra udelala se tam 1milimetr dirka a zanet tekl ven.dostala jsem antibiotika a kontrola za tyden .myslite si ze ta dirka milimetrova me zaroste?a za jak dlouhou budu mit ucho v poradku ceka me let 28.2 2015 dekuji vam za odpovem

Odpověď odborníka:

To je opravdu smůla,ale nevidím důvodu,proč by neměla zarůst.
Záleží především na tom,jestli je zánět vyléčen a dále na tvaru a umístění perforace a na utváření
jejích okrajů
Normálního,resp.zlepšeného sluchu byste měla dosáhnout 4 až 6 týdnů po operaci.

Tak Vám přeji,ať to vyjde

MUDr. Ludmila Marie Lahodová
MUDr. Ludmila Marie Lahodová

Specializace: Ušní, nosní, krční
Pracoviště: Soukromá ORL ordinace, Olomouc

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: