Plastika čípku

Dobrý den, jsem 8 let po plastice čípku, chtěla bych otěhotnět v nejbližší době. Chtěla bych se zeptat, jaká jsou nebezpečí, zda porodím v termínu, a budu rodit normálně nebo císařským řezem. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, může být oslabená jeho stěna, pak by teoreticky hrozil předčasný porod, ale čípek se dá dočasně "podepřít" cerkláží - obšitím několika stehy, které se před porodem odstraní. Zda porodíte v termínu a jaký bude porod, nezáleží zdaleka jen na stavu čípku, ale na mnoha dalších faktorech.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Gynekologické vyšetření
Články: Gynekologické vyšetření
Co vás čeká při...
Zčervenání kůže po alkoholu nemusí znamenat alergickou reakci
Roztroušená skleróza
Články: Roztroušená skleróza
Roztroušená skleróza (RS...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
(Ne)bezpečnost užívání vitamínu D v těhotenství
Články: (Ne)bezpečnost užívání vitamínu D v těhotenství
Čekáte miminko? Pak byste...
Víte, co jíst a nejíst při průjmu?
Články: Víte, co jíst a nejíst při průjmu?
S průjmem se téměř každý...
Zadáno pro ženy: přírodní léčba infekcí močových cest
Články: Zadáno pro ženy: přírodní léčba infekcí močových cest
Pálení a řezání při močení...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: