Plastika břišní stěny

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda mohu podstoupit plastickou operaci břišní stěny, když užívám léky na revmatoidní artitridu, jsou to: Prednison, MTX. Děkuji za možnou odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, možné to samozřejmě je, závisí to ale na Vašem celkovém zrdavotním stavu. Doporučoval bych konzultaci s ošetřujícím lékařem. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x