Přibírání po antikoncepci

Dobrý den, je možné začít přibírat po antikoncepci, kterou beru již 6 měsíců? Brala jsem asi 2 roky HA Vreyu a neměla jsem žádný problém. Pak jsem nasadila Bonadeu, zezačátku nic, ale po 4 platíčku se mi začala zhoršovat pleť kolem brady a teď tloustnu na břiše, hlavně ta část pod pupíkem, jinak nikde jinde. Teď jsem dobrala 6té platíčko a nevím, jestli si mám říct o jiné HA, děkuji.

Odpověď odborníka:

Jestliže přibírání začalo po změně antikoncepce,je to možné,i zhoršení pleti,protože je zde jiný gestagen, pokud by příbytek na váze pokračovat,změna by byla na místě. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: