Průjem a antikoncepce

dobrý den vzala jsem si antikoncepci v danou hodinu asi za dvacet minut se dostavil jednorazovy neforemný průjem byl jen jednou další den to bylo v pořádku .Snižuje to učinnost antikoncepce. Předem děkuji za odpověd

Odpověď odborníka:

Pro jistotu by bylo vhodné po dobu 10 dní použít ještě kondom. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: