Průjem a antikoncepce

Dobrý den. Nějak mi pořád není jasný problém antikoncepce a průjmu. Když si vezmu prášek a čtyři hodiny poté nejdu na velkou, je to v pořádku? Mám již týden řídku stolici a chodím tak 2x denně, ale jelikož beru antikoncepci večer a jdu hned většinou spát, tak na záchod jdu až ráno. Díky za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Ve Vašem případě se není čeho obávat, účinnost antikoncepce by měla zůstat zachovaná.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
průjem | Od: Petra | 24.9.2008 18:11
Dobrý den.Od středy do neděle jsem trpěla průjmem,ve středu to byl takový akutní průjem,potom už to bylo jen tak jak to píše Lenka,večer jsem šla na wc,potom jsem si vzala prášek na průjem (smectu),HA, a potom jsem šla spát,tudíš jsem byla na wc až ráno,někde jsem četla,že Smecta taky snižuje účinnost HA,tak se chci zeptat,kdy budu zase normálně chráněna?Ještě mi zbývá pár tabletek do dobrání plata a docela silně špiním:(
reagovat
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x