Průjem a antikoncepce

Dobrý den, Užívám HA Mistra, užívám vždy 3 měsíce a 7 denní pauza. V druhém měsící v druhém týdnu jsem dostala silné průjmy. Prášek si beru vždy v 6.30 ale asi kolem 8 jsem měla průjem, poté jsem si vzala další prášek ale stále jsem měla průjem. Tudíž jsem si dalsí nebrala a beru ho teda jako zapomenutý. Mohla by ste mi odpovědět kdy bude učinnost opět 100 % ? Děkuju za odpověď. Přeji příjemný den.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, cca 10 dní užívejte bariérovou antikoncepci.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: