Antikoncepce a průjem

Dobrý den, v sobotu v 18 hodin jsem si vzala prášek a ráno jsem měla trošku průjem a odpoledne jsem měla styk. Večer už jsem měla normální stolici. Může to nějak ovlivnit ochranu antikoncepce? Nenůže tam být riziko otěhotnění? Děkuji

Odpověď odborníka:

Průjem může ovlivnit učinnost antikoncepce tím, že nedojde k jejímu úplnému vstřebání, bylo by pro jistotu lépe po zbytek cyklu připojit ještě ochranu kondomem. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: