Antikoncepce, výtok

Dobrý den, mám dvě otázky. Za prvé: trpím občasným výtokem. Prodělala jsem i mykozu, ale výtok jsem měla i předtím. Mívám ho ale jen občasně. Řekla bych, že hlavně před menstruací. Nevíte čí by to mohlo být? Na gynekologii mi nic nezjistili. Za druhé: Doporučuje se brát antikoncepci nepřerušovaně? Myslím jen 2 měsíce v kuse. Předem děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, výtok, který nepálí, nesvědí, není doprovázen bolestí a gynekolog nezjistí zánětlivou či jinou příčinu, je normální výtok. Mění se v závislosti na menstruačním cyklu.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: