Pneumokok,heamophilus

  • Dotaz od: Jaroslava Chrtová
  • Publikováno: 3.5.2009
  • uLékaře.cz

dobrý den, dceři byl z výtěru nosu zjištěn heamophilus a slizniční forma pneumokoka. Jsou jí 3 roky, vloni byla očkována prevenarem. Dostala Pamycom a Augmentin duo. Je postup správný? nehrozí dceři např. poškzení sluchu apod.? Stačí poctivě dovrat léky a jít opět na výtěr,aby byl čistý? Dcera trpí infekcemi velmi často /od začátku roku má již 4 antibiotika/. doporučíte mi vhodnou formuposílení imunity. /Luivac bohužel dcera nepozře/ děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, zvolený postup byl správný. Při jeho dodržení by se tedy nemělo nic stát. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: